Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Verzenden en Retourneren

Leveringen

Wij doen ons uiterst best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen gebeuren en vóór 16:00u worden besteld, streven wij ernaar om dezelfde dag nog te verzenden. Dit lukt echter niet altijd, soms zijn de producten niet voorradig waardoor de levering van de bestelling iets langer duurt. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij door een bepaalde reden deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De bezorgkosten worden berekend op basis van het gewicht van de items in je winkelmandje alvorens kortingen en kosten daarop zijn toegepast.

Wij bieden ook leveringen aan voor landen die niet op de lijst staan, hiervoor moet je contact opnemen met ons zodat we een aangepast offerte kunnen opmaken. 

We also deliver to countries not included in the list above. You can contact us for an inquiry at info@usuals.be

Leveringen in België gebeuren door DPD. Voor landen zoals Nederland, Frankrijk en Duitsland werken wij samen met DHL of DPD. Over het algemeen gebeurt de levering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00. Helaas kunnen wij dit niet garanderen omdat dit afhangt van de actuele omstandigheden. 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 16 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 15-20€ per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@usuals.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voorwaaren retourlabel: 

 • Maximale gordelomvang doos 300 cm (1xL + 2xB + 2xH)
 • Langste zijde 175 cm
 • Maximaal gewicht 30 KG

Voor grotere dozen neem je best contact op met onze klantendienst.

Retouradres: 

Usuals
Schaarbroek 3
2500 Lier
België

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@usuals.be.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Footer image

© 2024 Usuals

 • Apple Pay
 • Bancontact
 • Google Pay
 • Maestro
 • Mastercard
 • PayPal
 • Shop Pay
 • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.